Упатство за користење

16 декември 2021

Барање за одложено плаќање

Со пополнување на следново барање можете да побарате рокот за плаќање на следната рата од школарината да Ви биде продолжен. Ве молиме пополнете го барањето со Вашите податоци. По пополнување на барањето, нашите служби ќе Ве контактираат за да Ви потврдат дали е одобрено.
19 март 2020

Упатство за користење на системот за плаќање на школарина

Прочитајте го упатството за да се запознаете со начинот на плаќање на школарина за студиската година. За да извршите плаќање на школарината согласно договорот за студирање на МСУ, потребно е да ги направите следните чекори: Чекор 1: Најавете се на системот преку Facebоок или Google Чекор 2: Изберете од понудените […]